Fakültemizde Yılsonu Sergisi

Güzel Sanatlar Fakültemiz öncülüğünde Ordu Fotoğraf Sanatçıları Derneği ve Medya Kulübü’nün katkılarıyla Bilkent Üniversitesi Fotoğrafçılık Kulübü öğrencilerinin insan ve çevre temalı fotoğraf sergisi 21.05.2014 Çarşamba günü Fakültemiz fuaye alanında açıldı.

Serginin açılışına Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Ata Yakup KAPTAN, fakültemiz öğretim üyeleri, OFSAD üyeleri, Ordu Güzel Sanatlar Lisesi öğretmenleri ve öğrencilerinin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Ata Yakup KAPTAN konuşmasında Fotoğraf sanatının önemine vurgu yaparken;

“Bilkent Üniversitesi Fotoğrafçılık Kulübü öğrencilerinin fotoğrafçılık sanatına yapmış oldukları katkıdan dolayı teşekkür ediyorum,” dedi.

T.C. Ordu Üniversitesi © 2015 Cumhuriyet Yerleşkesi PK 52200 Merkez / ORDU Telefon : 0 ( 452 ) 226 52 00