FAKÜLTEMİZ RESİM BÖLÜMÜ TARAFINDAN "KİBELE - GÖKKUŞAĞI" RESİM ÇALIŞTAYI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Ordu Üniversitesi ve Ordu Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde ORTUR Çınarsuyu Tabiat Parkı’nda 22-24 Nisan tarih aralığında Resim Bölümünden Doç. Engin ÜMER ve Arş Gör. Dr. Burak YAVUZYILMAZ tarafından “Kibele-Gökkuşağı” resim çalıştayı gerçekleştirilmiştir.

Pandemi sonrası normalleşme süreciyle uzaktan eğitimin meydana getirdiği sosyal ve eğitsel açıdan eksiklikleri gidermek, öğrencilerimize tasarım sürecinde yaşayabilecekleri sorunları nasıl çözebilecekleri konusunda deneyim kazandırmak ve ortak çalışmalar gerçekleştirme amaçlarının esas alındığı çalıştaya Resim Bölümü lisans programından 33 öğrencimiz katılmıştır. Çalıştay sonucu çıkan çalışmalar yerel basın tarafından ilgiyle karşılanmıştır.

Eklenme Tarihi : 05-05-2022 13:38:54