Resim Bölümünden Yıl Sonu Sergisi

Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü tarafından düzenlenen “Yıl Sonu Sergisi”nin açılışı gerçekleştirildi.

Morfoloji binası Fuaye Salonu’nda gerçekleştirilen sergi açılışına Rektör yardımcısı Prof. Dr. Tevfik Noyan, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zekai Tarakçı, akademik ve idari personel ile öğrenciler ve davetliler katıldı.

Resim Bölümü 2’nci sınıf öğrencilerine ait 30’a yakın çalışmanın yer aldığı serginin açılış konuşmasını gerçekleştiren Rektör yardımcısı Prof. Dr. Tevfik Noyan, “Güzel Sanatlar Fakültesi her geçen dönem artan öğrenci sayısıyla ismini bölgemizde duyurmaya devam etmektedir. Sanatçı zihnindeki ve ruhundaki güzellikleri eserlerine yansıtan kişilerdir. Burada yer alan çalışmalar öğrencilerimizin kendi ruh ve düşünce dünyasında yaşamış olduklarının tablolara dökülmüş halidir. Eserlerini bizlere sunan öğrencilerimize başarılar diliyor, emeği geçen öğretim elemanlarımızı kutluyorum ”dedi.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından Prof. Dr. Tevfik Noyan ve davetliler sergiyi gezdiler.

Eklenme Tarihi : 22-11-2018 13:16:01